Hva vi kan tilby?
Sandsbukta i Eikeren er et fint sted å lære brettseiling: Relativt langgrunt, god vanntemperatur (i hvertfall litt utpå sommeren), og i motsetning til andre "badestrender": Her har brettseilere forkjørsrett! Som nybegynner får du tilgang til moderne, riktig tilpasset utstyr, hva enten du veier 20 eller 100 kg. På faste treningskvelder, og ellers når det blåser, kan du hente råd og veiledning fra erfarne seilere, og du kommer inn i et trivelig miljø av likesinnede i de fleste aldersgrupper og på ulikt ferdighetsnivå.

Hva krever vi av deg?
- Egentlig ingen ting annet enn at du betaler kontingenten. Du forplikter deg hverken til kakelotteri, bingo eller dugnadsarbeid, selv om vi synes det er hyggelig at mange møter opp for å klargjøre stranda til sesongen. Hva du ellers vil bidra med er helt opp til deg.

Kontingenten for 2014 er:

Junior: (t.o.m. fylte 20 år)kr. 150,-
Senior:kr. 200,-
Familie:kr. 300,-
Hvordan går du fram?
Du kan betale kontingenten til kto. 2220.09.31118. Skriv navn og e-postadresse i meldingsfeltet. Gjelder det familiemedlemskap, vil vi gjerne ha navn og alder på alle aktuelle familiemedlemmer. Bruker du telegiro, må du i tillegg sende en mail med disse opplysningene til kassereren.

Vil du prøve først?
Ta en tur i Sandsbukta kl. 17.00 en onsdagskveld før fellesferien, så spanderer vi en prøveseilas. Så langt det er ledig utstyr vil treningsansvarlig sette opp utstyr som er tilpasset din fysikk og ditt eventuelle ferdighetsnivå. Slik kan du finne ut om brettseiling er sporten du vil satse på.


til toppen
til startsiden