EBK, Siste
Nyhetsarkiv
Har du nyhetstoff? kontakt Terje Bomann-Larsen.

til startsiden


28.desember
Årsmøte på Vestfossen Barneskole 29. januar kl. 20.00
Årsmøtet blir avholdt onsdag 30. januar kl. 19.00 på Vestfossen Barneskole (rødt kryss på kartet over). I tillegg til behandling av innkomne forslag, årsberetning, regnskap/budsjett og valg, blir det som vanlig bevertning med pizza og mineralvann. Har du forslag til behandling på årsmøtet, må disse være sendt styret ved formannen innen 10. januar. Velkommen!

13. juli

Berga leverer!
Det er lenge siden vi har seilt 5-kvadrat og sinker på Berga, men tirsdag 9. juli var det fint mulig for dem som hadde tålmodighet til å vente. Vinden lå lenge på en litt for vestlig retning, og kom i kast og "striper" som bare fristet de ivrigste til å gå ut med store duker. Først halvannen time etter den var meldt, kom nordvesten med fullt trøkk, og skapte alvorlige problemer for noen av dem som hadde latt seg lure utpå med lettvindsrigg. Bildet viser en situasjon fra omslaget, der Knut mesterlig tar seg hjem med 7,5-kvadraten, mens Bartek er klar til start med 5,4. Seks seilere på Berga i solnedgang er det også lenge siden vi har sett

6. juni

Endelig en treningsdag!
Værgudene var nådeløse mot onsdagstreningene i mai. Samtlige programfestede dager rant bort i pøsregn og vindstille. Men juni kom med bedre vær, og selv om vinden ikke kom tilstrekkelig over på sør til å bli stabil, var det fire brett på vannet og såvel gamle som nye medlemmer fikk litt nyttig lettvindstrening. Bildene over viser de aller nyeste - Anita og Frank - i aksjon. Nå satser vi på at sommeren har kommet med tørrere vær og mer vind!

8. mai

Dugnaden vel gjennomført
Seks store og tre små møtte til dugnad i strålende vær i Sandsbukta. Det ble ei lettvint økt, med raking av kongler, samling av søppel, gjennomgang av utstyrscontainere og klpping av kratt før alle samlet seg om grillen på riggeplassen. Dermed er bukta striglet og klar til offisiell trening 15. mai. Måtte vi bare få vind!

3.mai

Dugnad 5. mai kl. 12.00
Da er vi i gang med årets sesong i Sandsbukta (bildet over), og det er på tide å gjøre bukta presentabel for 2013. Arbeidsoppgavene er de vanlige - rensing av stranda for kvist og kongler, fjerning av søppel og evt. beskjæring av buskas. Ta med det du har av spade, rive og gjerne ei hekksaks. Når jobben er gjort blir det grilling. Klubben holder grill, kull og mineralvann. Meteorologen melder sol og god temperatur, men om det blir seilvind er noe mer usikkert. Vel møtt!

2. februar
Årsmøtet valgte ny nestleder
Årsmøtet 2013 forløp uten dramatikk og større saker, da det i år ikke var noen innkomne forslag. Økonomien i klubben er forsatt god, så kontingentene blir uendret til tross for et underskudd på litt over 1000.- kr i 2012. Den viktigste saken var at vi valgte ny nestleder etter at Tone Sundsåsen hadde frasagt seg gjenvalg. Ny NK blir Hellik Sønju Hansen, som har lang fartstid i klubben - og på brett. Fullstendig møtereferat med regnskap og budsjett blir lagt ut her så snart det er klart.

27. januar
Farvel til forum på surfersinfo
Den våkne leser vil ha registrert at det ikke lenger ligger noe forumikon på vår forside, og at facebookplakaten har fått plassen for seg selv. Det skyldes at Surfersinfo - som var vertskap for oss, nå er lagt ned som nettsted. Det er litt vemodig for oss som har vært aktive på der nesten siden 2004, men tidene forandrer seg, programvare utdateres og nye kanaler åpner seg. Surfersinfo vil derfor fortsatt eksistere på facebook og twitter. Det er bare å gå inn på Surfersinfo på facebook og klikke på "liker". Vår egen facebookside er nå EBKs eneste klubbforum. Delta der!

2. januar
Årsmøte på Vestfossen Barneskole 30. januar kl. 19.00
Årsmøtet blir avholdt onsdag 30. januar kl. 19.00 på Vestfossen Barneskole (rødt kryss på kartet til venstre). Offisiell innkalling blir sendt ut pr. e-post til dem som står på vår mailingliste og pr. damppost til alle andre. I tillegg til behandling av innkomne forslag, årsberetning, regnskap/budsjett og valg, blir det som vanlig bevertning med pizza og mineralvann. Har du forslag til behandling på årsmøtet, må disse være sendt styret ved formannen innen 15. januar. Velkommen!


til toppen
til startsiden