Eikeren Brettseilerklubb

Tilbake til "Hvor seiler vi"

Klikk på bildet for å se det stort og med tekst. (Se som slide show)

23. juli 2012; Valget sto mellom 5-kvadrat og skikkelig nedehal eller 4,5 og mindre nedhal. Begge deler funka! På tur ut: Terje lander i bølgedalen. Det var mange gode ramper denne dagen. Arne har funnet en. Arne er akkurat ferdig med dykkjibben ved steinene utenfor bukta. Bølger: Ikke mye å ri på på Omlid, men Terje prøver en bottom turn i chopen!
Terje går inn i jibben med god kontroll. Terje stepper på brettet - som vel burde ligge mere på kant? Fredag 13. juli: Ulykkesdag? Tror ikke Magne er enig i det! Magne innleder jibben i bukta. Magne er midtveis i jibben.
Retro: Alle bortskjemte nykommere i sporten; Legg merke til "tvisten" seilet til Lars Petter! Bak: Arne. Vi lurer litt på hvilken manøver Knut holder på med, men det spruter! 20. august: Raske menn møtes: Knut til høyre. Asle har fått opp farten. Fredrik på tur ut med lånt seil.
Magne passerer Eystein på inntur. Eystein går ned. Vinden har løyet litt, men med 6,2 går det fortsatt fort. Asle går konsentrert inn i jibben. Arne har dykkjibbet og fester nytt grep.
Eystein på tur ut. 28. mai -11: Arne tar opp jakten. Arne hopper på inntur. Terje på vei ut hopper over chopen. Freestylewave med 4,4 Zone kan også gå fort. Arne gir flatt jern.
Terje har godt trøkk i 4,5-kvadraten innover. Terje passerer steinodden med knapp klaring. Terje innleder jibben på grunt vann. Terje innser at det blir skummelt grunt, og hiver seg ned. Arne innleder jibben dynamisk på en bølgekam.
Arne dykkjibber i bukta. Sesongstart: Midt i mai, og Omlidstranda er klar for innrykk. Arne flyr over bølgekammene utenfor odden. Knut jibber i sollys. Knut flipper seilet og planer fortsatt.
Bartek kanter inn i jibben. Knut har god fart inn i jibben. Konsentrert nå. Terje jibber tett inntil odden. Luftbaron Arne fornekter seg ikke denne gangen heller. 2. oktober 2010 blåste det ca. 10 m/sek, og bukta var full på Omre.
Også kiterne har funnet veien til Omre. Arne får airtime med 6.1, men er på tur inn for å rigge ned. Rett bak: Local Roger Svendsen. Terje blir oppmerksom på sjøgrasset som henger på finna og bremser... - men er ikke like oppmerksom på at det plutselig er VELDIG grunt! Local: Roger Svendsen i godt driv med hjembygda i bakgrunnen.
Arne jibber i brytende brenning. Arne stamper seg ut igjen. Det var ikke alltid like mye trykk i seilet. I le: Knut og Eystein rigger for kuling. Klubbtur 21. august: Knut har fullt trøkk i 5-kvadraten. Terje innleder jibben på toppen av en bølgekam...
til toppen