Eikeren Brettseilerklubb

Tilbake til "Hvor seiler vi"

Klikk på bildet for å se det stort og med tekst. (Se som slide show)

Dugnad 2013: Tom raker, Frode sjekker riggene. Dugnad 2013: Formannen har med seg assistent i år og. Åpning av Sandsbuktasesongen 1. mai: Terje kommer inn med bra trøkk. Terje innleder sesongens første jibb... - og flipper riggen over på ny kurs.
Tom krysser utover i bukta. Knut kanter slalombrettet energisk inn i jibben... - og flipper riggen mens brettet fortsatt planer. Oktober i bukta: Knut ser etter vindkast. Terje kommer i plan på et kraftig vindkast inne i bukta.
Bølgene bygger seg opp, Terje slører mot toppen. Terje er over toppen av ei bølge du sjelden ser maken til i Sandsbukta, og skyter fart inn mot grunna, Terje går av. Asle stikker ut på ny Starboard Carve. Asle har god fart mot jibben.
Asle jibber i motbakke. 5. august var en litt laber dag i bukta. Henriette er klar, Hellik tviler, mens Asle pumper seg i plan. Asle tar et bad. I bakgrunnen: Henriette. Henriette er i trapesen og kommer i plan. Henriette svinger opp mot vinden for en baut.
Henriette bauter kontrollert. En fin dag i bukta: Arne kommer i plan med freestylebvrett og 6,1-kvadrat, mens Oline tar pause. Å dra rigg i 7 sekundmeter og bølger er ikke lett. Oline konsenterer seg. Dykkjibb: Arne kan kunsten fortsatt. Oline har fått opp riggen, og fart på brettet.
Oline seiler mot stranda. Arne vil ut igjen. Oline er ferdig for kvelden, mens Tom tar en tur til. Vestfossen ungdomskole på besøk i Sandsbukta: Jorunn instruerer. Med både Hyggen Windsurfings konabrett og EBKs eget utstyr, var det mulighet for alle som ville prøve. Sosialt: Eikeren er stor. Likevel blir det trangt i blant.
Etter hvert som vinden økte på, ble det bra fart på Konabrettet! Så gjør vi så...: Elevene har dratt hjem, og Jorunn vasker tøy. Med riggen i ballanse kan Hellik koste på seg å vinke til fotografen! Hellik er midt i jibben. Hellik planer ut mot "hytteodden".
Christian er lettere underrigget med 6,2. 27.04.: Terje kommer i plan og Sandsbuktasesongen 2012 er i gang. Sesongåpning med periodevis bra trøkk i kastene. Knut innleder årets første jibb i Sandsbukta. Knut er midtveis i premierejibben.
Knut flipper seilet i full balanse. 6. september 2011 kom restene av "Irene" til Sandsbukta. Arne prøver 6,1-kvadrat. Ute ved odden: Tore med 5,4. Arne drar en dykkjibb tett ved land... - og planer hele veien gjennom. Arne gjør et hederlig forsøk på airtime.
Litt labert 1: Vinden var litt ujevn, og innimellom ble det lite for Tores 5,4-kvadrat. Litt labert 2: Arne er på tur ut etter en jibb, mens Christian venter på løft til en strandstart. Det øker på, og Terje prøver seg med 84 liters freestylewave. Med 25 cm bølgefinne blir det slitsomt å krysse utover i bukta. Terje svinger inn for å bytte. Utpå kvelden økte vinden dramatisk og plutselig fra ca 10 til 13-14 m/sek. Arne sliter med å holde brettet nedpå.
til toppen