Program 2010

Oppdateringer og eventuelle endringer legges fortløpende ut på nyhetssiden, og sendes pr. mail til alle på hard core-lista.


Kick off
Vi innleder som vanlig med "Kick off" med pizza, mineralvann, fete filmer, juging & skryt hos Arne på Raumyr onsdag 28. april kl. 19.00. Samtaletema for kvelden: Trening. Etter "Kick off" skal vi sette opp treningsprogram for onsdagstreningene fram til fellesferien, og vi er åpne for kreative forslag og forbedringer i forhold til hva vi gjorde i fjor.
For at vi skal ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi deg melde deg på til Arne pr. e-post eller på 32736562 innen mandag 26. april. Klubben spanderer mat og drikke!

Pinsetur/ sesongstart
I fjor startet vi sesongen i bukta før vanntemperaturen var akseptabel for mange, og slik det ser ut så langt, kan det bli enda seinere i år. Vi velger derfor å starte den offisielle sesongen med en klubbtur til kysten i pinsa - 22.-24. mai. Akkurat når og hvor vil selvsagt avhenge av vindutsiktene, men vi satser på sørvesten og har Omlid som førsteprioritet. Følg med på "Forum". Alle som står på EBK hard core-lista vil bli oppdatert pr. mail.

Onsdagstrening
Første onsdagstrening blir 26. mai, kl. 17.00. Vi trener i Sandsbukta hver onsdag fram til fellesferien, og vindkomitéen vil levere prognoser i forkant av hver treningsdag, i tillegg til helgene. Vi forsøker å kjøre fast program på alle treningskvelder, f.eks. jibb, startteknikker etc, og på noen treningskvelder vil vi bruke video som hjelpemiddel. Det blir alternativer for både lettvind og hardvind, tilpasset for alle nivåer. Fullstendig treningsprogram for mai og juni blir lagt ut her.
Siste treningsdag før ferien er onsdag 7. juli.

Dugnad
Siden de forutgående helgene inneholder hhv. 17. mai og pinse, og vi er usikre på om isen har gått i begynnelsen av måneden, har vi valgt å vente helt til søndag 30. mai før vi gjør bukta presentabel. Møt opp kl. 12.00 i Sandsbukta, med river, spader, trillebår og grillmat, gjerne også redskap til å klippe kvist. Klubben holder grill og mineralvann. Når jobben er gjort, og grillmaten spist, blir det seiling. Kurs
Vi satser på å holde et kurs for begynnere i midten av i juni, dersom Eikeren er forsvarlig varm til da. Hvis ikke, vil vi ta det senere i måneden. Vi kommer tilbake med med tider, priser og påmeldingsadresse når vi ser hvordan våren forløper, dvs. i løpet av mai. Forhåndsinteresse (ikke bindende) kan meldes til kursansvarlig, så får du tilbakemelding pr. mail så snart tidspunktene er klare og påmelding starter.

Sommertur
Vi må gå ut fra at Bausje ikke blir åpnet for seiling i år, men velger likevel Lista som mål for sommerens fellestur. Knut og Arne testet ut forholdene på "Renna" og Tjørvehavn i fjor, og var veldig fornøyd. Her er det mulig å drive hardvindstrening på alle nivåer. Vi kan fortsatt campe på Bausje.
Uke 28 (første uke i fellesferien) har i utgangspunktet første prioritet, men som vanlig ser vi været (dvs. vindmeldingen) an. Alle på hard core-lista blir fortløpende orientert, og forumet blir flittig brukt.

Trening i høstsesongen
Vi starter opp igjen onsdag 4. august, kl. 17.00 i Sandsbukta, men vil i august og september være mer fleksible når det gjelder tid og sted. Om vindkomitéen finner ut at det blir bedre forhold andre steder, drar vi dit. Det kan bli Fiskumvannet, Berga eller Sandtangen, men lenger unna enn Drammensfjorden drar vi ikke på kveldstrening. Det må heller ikke være en onsdag, dersom meteorologene melder bedre vindforhold på f.eks. tirsdag eller torsdag. Om noen skulle ha behov for å få åpnet containeren i denne perioden, må det evt. gjøres forhåndsavtale med en i styret. Også når det gjelder oppdatering på treningstider og -steder i denne perioden, kommer vi til å bruke hard core-lista og forumet flittig. Treningene på høsten vil ikke følge et fast program, men vi kan selvsagt kjøre ulike oppgaver og temaer etter ønske og behov.

Høsttur
Også i høstsesongen vil vi prøve å organisere en fellestur til kysten. Tid og sted kommer vi nærmere tilbake til etter ferien.

Sesongslutt
I uke 38 (13. - 17. september) kjører vi den siste kveldstreninga i sesongen 2010. Men det er selvsagt lov å holde på til isen legger seg!