Program 2007

Oppdateringer og eventuelle endringer legges fortløpende ut på nyhetssiden. (kommer ikke i posten!)

Kick off

Vi innleder den nye sesongen som vanlig med "Kick off" med pizza, mineralvann, video, juging & skryt hos Arne på Raumyr onsdag 18. april kl. 19.00. For at vi skal ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi deg melde deg på til Arne pr. e-post eller på 32736562 innen mandag 16. april. Klubben spanderer mat og drikke!

Dugnad

Søndag 6. mai gjør vi bukta presentabel. Møt opp kl. 12.00 i Sandsbukta, med river, spader, trillebår og grillmat. Klubben holder grill og mineralvann. Når jobben er gjort, blir det seiling.

Sesongstart / onsdagssamlinger.

Første onsdagssamling blir 9. mai kl. 18.00. Deretter hver onsdag unntatt i fellesferien. Vi vil også i år legge opp til å kjøre fastsatte programmer på enkelte treningskvelder, f.eks. jibb, startteknikker etc. Når og hvilke temaer som kommer på dagsorden vil bli kunngjort her på nyhetsiden utover i sesongen.

Pinsetur til kysten

Himmelfarten faller på 17. mai i år, og vårturen blir derfor lagt til pinsa, 26 - 28. mai. Siden det har vært liten interesse for Lista i mai de senere sesongene, er vi åpne for å velge andre reisemål som f.eks. Vestfoldkysten. Her tar vi gjerne i mot forslag, og følger naturligvis med på vær- og vindmeldinger når pinsa nærmer seg. Er du interessert, så ta kontakt med Knut på mob. 92848758 eller e-post så blir du holdt oppdatert.

Kurs

Vi holder nybegynnerkurs så tidlig som mulig i juni. Hva som er mulig avhenger av temperaturutviklingen i Eikeren så vi kommer tilbake med med tider, priser og påmeldingsadresse når vi ser hvordan våren forløper. Det vil bli annonsert på nyhetsidene her og i lokalpressen god tid i forveien. Forhåndsinteresse kan meldes til en i styret, så får du tilbakemelding så snart tidspunktene er klare.

Tur til Lista

I fellesferien blir det Listatur som alltid. Uke 28 har første prioritet, men som vanlig ser vi været (dvs. vindmeldingen) an. Meld din interesse!

Sesongslutt

Onsdag 12. september er siste faste treningskveld i Sandsbukta. Men det er selvsagt lov å holde på til isen legger seg!