Program 2005

Oppdateringer og eventuelle endringer legges fortløpende ut på nyhetssiden. (kommer ikke i posten!)

Kick off

Vi følger opp fjorårsuksessen og kjører "Kick off" med pizza, mineralvann, video, juging & skryt hos Arne på Raumyr onsdag 20. april kl. 19.00. For at vi skal ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi deg melde deg på til Arne pr. e-post eller på 32736562 innen mandag 18. april. Klubben spanderer mat og drikke!

Dugnad

Siden de første helgene i mai kolliderer med andre høytider, og alt ligger til rette for en tidlig vår, tar vi dugnaden allerede søndag 24. april. Møt opp kl. 12.00 i Sandsbukta, med river, spader, trillebår og grillmat. Klubben holder grill og mineralvann. Når jobben er gjort, blir det seiling.

Sesongstart / onsdagssamlinger.

Første onsdagssamling blir 4. mai kl. 18.00. Deretter hver onsdag unntatt i fellesferien. I år vil vi prøve å få litt mer struktur på treningen, og kommer til å kjøre fastsatte programmer på enkelte treningskvelder, f.eks. jibb, startteknikker etc. Når og hvilke temaer som kommer på på dagsorden vil bli kunngjort her på nyhetsiden utover i sesongen.

Tur til Lista 1

Himmelfarten kommer litt for tidlig, så vi satser på pinsa i år, med mulighet for å plusse på 17. mai. Er du interessert, ta kontakt med Knut på mob. 92848758 eller e-post så blir du holdt oppdatert.

Kurs

Vi holder nybegynnerkurs helt i slutten av juni, Endelig kursprogram med tider, priser og påmeldingsadresse legges ut på nyhetsidene god tid i forveien.

Tur til Lista 2

I fellesferien blir det Listatur igjen. Uke 28 har første prioritet, men som vanlig ser vi været (dvs. vindmeldingen) an. Meld din interesse!

Kurs

I august er vannet i Sandsbukta godt og varmt, og det kan igjen bli aktuelt å holde kurs. Vi ser behovet an.

Sesongslutt

Siste onsdag i september er offisiell sesongslutt i Sandsbukta. Men det er selvsagt lov å holde på til isen legger seg!