Hei,

Eikeren Rundt regatta

Det inviteres igjen til den tradisjonelle Eikeren Rundt regattaen.

Tidspunkt: Søndag 2/9 kl 11:00
Sted: Sandsbukta

Åpen klasse, dvs alle som har seilbrett med seil inntil 7,5m2 kan delta. Vanligvis lønner det seg å ha et langt brett med kjøl.

Planen iår er å ikke seile helt ned til Eidsfoss. Istedet blir det antagligvis frem og tilbake til Hestøya. Dersom været tillater det, blir det grilling.
Flere klasser og premier til alle deltakere.

:Torolf Sogn (leder)

Seilesesongen så langt.

Det var flere fine dager på Berga i mai. Bare synd at vannet var så kaldt. Desverre klarte vi ikke å få til Lista tur i mai eller juni. Juni var preget av lite vind, men vi hatt fått rapport om nybegynnere som syntes det var veldig bra.

På Omlid var veien til stranda stengt av med kjetting da vi var der i juni. Det er litt tvil om det var hytteeierne eller campingplasseieren som sto for dette, men heldigvis forsvant kjettingen igjen senere. Får håpe at det ikke skjer igjen for uten å kunne kjøre til stranda er et meget godt seilsted på sørvest - nordvest i praksis ødelagt.

Juli må betraktes som episk. Undertegnede har aldri opplevd en juli måned med så mye vind på østlandet. Klubbens seilere hadde 6 dager på Helgeroa med liten kuling eller mer vind. Klubbsamlingen på Lista i fellesferien hadde stort oppmåte, men mindre vind enn man håpet på. Det ble allikevel 4 praktfulle dager med 6.0 og 7.5 m2 seil.

Åpen dag

Søndag 1 juli arrangerte vi åpen dag i Sandsbukta. 4 surfeinteresserte møtte frem og fikk prøvd seg på klubbens utstyr.

Resten av sesongen

Det har vært lite vind så langt i august, så vi satser på september og oktober. Kontakt Knut, Terje eller undertegnede hvis du har lyst til å bli med til Helgeroa.

For styret i EBK Arne Förlie (s)